Betingelser

Bestillings- og avtaleprosess

Et kjøp hos oss betinger at du er over 18 år, har norsk leveringsadresse, gyldig e-postadresse og mobilnummer. 
En ordre er gyldig når ordrebekreftelsen er mottatt av kjøper. Ordrebekreftelse sendes på e-postadressen du har oppgitt, og du er ansvarlig for at denne informasjonen er korrekt. Ved kjøp hos oss er det implisitt gitt at du godtar å følge Ajustoys sine salgsbetingelser.

Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og kontrollér at ordrebekreftelsen stemmer med bestillingen du gjorde.

Ajustoys forbeholder seg retten til å kansellere en ordre dersom vi mistenker at din ordre er foretatt i bedrageriøyemed, ulovlig aktivitet eller i uoverensstemmelse med disse betingelser. 

Frakt og levering

Vi sender over hele Norge. Vår normale leveringstid er 2-10 virkedager.

Dersom du bestiller for over kr 1000 per ordre er det gratis frakt. Dersom ordren er under kr 1000 det fraktpriser:

Posten: kr 139,-

Endre eller kansellere en bestilling

Vi ønsker at du skal få pakken din raskt, og ordren pakkes så fort som mulig etter bestilling. Vi kan derfor ikke foreta endringer på en bestilling, kansellere, fjerne eller legge til en vare i etterkant. Dersom du ønsker å legge til en vare i din bestilling, kan denne bestilles separat i en ny ordre. 

Retur og bytte

Ønsker du å returnere eller bytte en vare, vennligst kontakt oss først på epost på info@ajustoys.no .Vår retur-/byttepolicy er gyldig i 14 dager.  Hvis det har gått 14 dager siden leveringsdatoen, kan vi ikke lenger tilby deg refusjon eller bytte.

Varene må være uskadet, ubrukt og med eventuelle forseglinger intakt. Vi ber om at returetikett ikke festes på varens original emballasje. Det er viktig at du legger ved enten pakkseddel eller angrerettskjema i pakken. Du betaler selv returportoen på Post i butikk. Husk å ta vare på returkvitteringen.

Fraktkostnader refunderes ikke. Returkostnadene dekkes av deg som kunde. Vi gjør oppmerksom på at dersom du velger å ikke hente ut pakken eller å nekte å motta den, så er ikke dette ensbetydende med å benytte angreretten. 

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar for et erstatningsprodukt å nå deg variere.

Sender du en vare verdt mer enn kr 500, bør du vurdere å bruke en sporingstjeneste.

Ved korrekt gjennomført retur er vi forpliktet til å tilbakebetale det du har betalt for varen. Tilbakebetaling skal finne sted innen 14 virkedager etter at vi mottar produktet fra deg eller produktet er stilt til rådighet for oss.

Betaling

For å handle på Ajustoys må du være over 18 år – uansett hvilken betalingsmåte du velger.

Ajustoys sine kunder har følgende betalingsalternativer:

Vipps: Du sendes videre til Vipps for betaling, og får en ordrebekreftelse på e-post etter bestilling.

Stripe Kortbetaling: Du vil bli sendt til Nets for kortbetaling, og kan bruke Visa eller MasterCard. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post etter bestilling.

Garanti

I tilfelle av et garantikrav, vennligst kontakt oss på e-post send en mail til info@ajustoys.no med ordrenummer, en detaljert beskrivelse av feilen, det er å foretrekke å sende bilder som viser feilen.

Handlekurv